Vállalati biztosítások

Egy vállalkozás működésének egyik alapját a termelőeszközök jelentik. Ezért nagyon fontos ennek a védelme és az ezek működéséből származó kockázatok mérséklése.

Sokan esnek abba a hibába, hogy nem megfelelően biztosítják azokat a vagyonelemeket, amelyek nélkül megszűnne a vállalkozás. Fontos figyelni arra, hogy a cég tulajdonát képző termelőeszközöket ne könyv szerinti értéken biztosítsuk, hanem új beszerzési értéken. Szintén hiba lehet az is, ha a vállalat csak az eszközeire köt biztosítást az azok megsemmisüléséből, illetve leállásából származó veszteségekre azonban nem.

A vagyonelemek biztosítása mellett fontos megemlíteni a tevékenységből fakadó kockázatokat. Ezeket is fedezhetjük különböző felelősségbiztosításokkal. Ezen termékek általában a működés során birtokunkban lévő tárgyak által, illetve tevékenységünk során okozott károkra nyújtanak fedezetet. Általában személyi sérüléses károkra és tárgyrongálási károkra terjed ki a biztosítás.

Arra törekszünk, hogy olyan termékeket kínáljunk vállalkozó ügyfeleink részére, amelyek biztosítják számukra, hogy a cégük fejlődését egy váratlan esemény ne törje derékba.

Kérje munkatársunk segítségét: goldrisk@goldrisk.hu email-ben vagy a kapcsolattartóink közül válasszon képviselőt.