Kinek is ajánlható?

Minden korosztálynak, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, akiknek fontos a biztonság és gondolnak egy esetleges baleset következményeire. Megköthető önállóan is, de jellemző, hogy más termékek részeként is megjelenik.

Gyakorlatilag minden percben ki vagyunk téve annak, hogy kisebb-nagyobb baleset érjen minket, családtagjainkat, legyünk akár a munkahelyünkön, iskolában, otthonunkban vagy közlekedjünk éppen bárhol is. A balesetek zöme a háztartásokban következik be, tehát ki sem kell mozduljunk otthonról, a balesetbiztosítási térítések csaknem 90 százalékát ilyen esetekre fizeti ki a biztosító. Az otthoni balesetek több mint felét esés, zuhanás váltja ki, de gyakori ok az égés, valamint az éles vagy szúró tárgyak miatti sérülés is. A KSH adatai alapján míg közlekedési balesetben 2017-ben 625-en vesztették életüket, addig a háztartási balesetek több mint 1700 ember halálát okozták Magyarországon.

Egy balesetet nem minden esetben lehet elkerülni, de védekezni lehet ellenük. A biztosítótársaságok az ilyen helyzetekre nyújtanak védelmet balesetbiztosításaikkal.

Egy balesetből eredő váratlan esemény gyökeresen megváltoztathatja az életünket: elhúzódó gyógyulás, jövedelem-kiesés és plusz kiadások, mind egy baleset velejárója lehet. Mi történne, ha megégetnénk magunkat, ha eltörne valamink, ha műtétre lenne szükségünk, ha nem tudnánk emiatt munkába járni? Ki segítené a szeretteinket, ha mi már nem tudnánk velük lenni?

A választás az Ön kezében van! Köthet csupán alapbiztosítást baleseti halál, baleseti rokkantság esetére. De választhat számtalan kiegészítő balesetbiztosítási szolgáltatás közül, mint például baleseti kórházi napidíj, baleseti műtéti térítés, csonttörés esetén nyújtandó szolgáltatás. Gyakorlatilag mi magunk alakíthatjuk tetszőlegesen védelmünket. Már napi pár száz forintért kaphatunk több milliós szolgáltatást.

Kérje segítségünket a megfelelő biztosítás kiválasztásához a goldrisk@goldrisk.hu e-mail címen, vagy a kapcsolattartóink közül válasszon képviselőt.