A lakásbiztosítások a vagyonbiztosítások csoportjába tartoznak. Mint ilyen, a legfontosabb célja e termékeknek, hogy legértékesebb vagyontárgyunknak, az ingatlanunknak, és a benne található ingóságoknak az értékét védje, ha azok valamilyen katasztrófa során megsemmisülnének, megrongálódnának, vagy elvesznének.

A lakásbiztosítási termékek kiválasztásánál, a legfontosabb tényező a biztosítandó vagyontárgyak értékének helyes meghatározása és ennek folyamatos nyomonkövetése. Ez azt jelenti, hogy folyamatosan (lehetőleg évente) felül kell vizsgálni, hogy a biztosításunk fedezné-e a vagyonelem megsemmisüléséből adódó kárunkat.

Lakásbiztosítási termékeink segítségével biztosíthatja lakását, vagy családi házát (újraépítési értéken), és a benne lévő ingóságokat (újrabeszerzési értéken). Javasoljuk, hogy kössön ingatlantulajdonosi felelősségbiztosítást is arra az esetre, ha az ingatlanával, vagy annak használatával valakinek kárt okozna.

Egy pénztárcában számolja egy kéz a pénzt

Természetesen számtalan, további kiegészítő modul közül választhat, melyek segítségével egyedi biztosítási igényeinek megfelelően alakíthatja ki az Ön, kisvállalkozása, vagy akár egy teljes lakóközösség biztosítási védelmét.

Lakások, családi házak biztosítása mellett lehetőség van egyéb ingatlanok (pl. nyaraló, garázs) biztosítására is, de a még épülőfélben lévő ingatlanunkra, illetve az építkezésen felhasznált anyagokra, eszközökre is köthetünk biztosítást.

A lakásbiztosítások mellett szükséges kiemelni a társasházi biztosításokat is. Ez a konstrukció vagy teljes épületre, vagy a közös tulajdonban lévő épületrészekre, közös területekre terjedhet ki.

Kérje segítségünket a megfelelő biztosítás kiválasztásához a goldrisk@goldrisk.hu e-mail címen, vagy a kapcsolattartóink közül válasszon képviselőt.